Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
perelka1802 Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 14:03 Temat postu: Gdzie zjeść? |
|
|
Gdzie można najlepiej zjeść w turku chodzo mi o pizze, hamburgery takie rzeczy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
złośliwiec Średni pismak

|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 21:58 Temat postu: |
|
|
w D-U-P-I-E |
|
Powrót do góry |
|
 |
mat72x Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 22:17 Temat postu: |
|
|
To może ja zapytam gdzie można się przespać w Turku albo wyleczyć zęby ale co to ma wspólnego z działem imprezy ?
Ostatnio zmieniony przez mat72x dnia Czw Lut 02, 2012 16:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia Nas nie dogoniat

|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 23:44 Temat postu: |
|
|
Może i Perełka źle wybrała dział, ale po co od razu się tak spinać?
Poczuliście się obrażeni tym tematem, że zareagowaliście w ten sposób?
Co do treści wątku.. Jak szukasz dobrych hamburgerów, to sprawdź u Stuska (na Kolskiej, niedaleko przychodni lekarskiej). Kiedyś były dobre, teraz nie gwarantuję, bo już dawno nic stamtąd nie jadłam. Pewnie jest jeszcze kilka takich barów/restauracji z pizzą, hamburgerami i tego typu jedzeniem, ale ja jestem bardzo nie na bieżąco.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kraina_cienia Maniak

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 01:25 Temat postu: |
|
|
Jeszce tam nie jadłem ale podobnież dobrze można zjeść obok Tesco... |
|
Powrót do góry |
|
 |
mat72x Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:56 Temat postu: |
|
|
Małgosia napisał: | Może i Perełka źle wybrała dział, ale po co od razu się tak spinać?
Poczuliście się obrażeni tym tematem, że zareagowaliście w ten sposób?
|
To chyba oczywiste że nie o temat chodzi tylko właśnie o wybranie działu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia Nas nie dogoniat

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 11:22 Temat postu: |
|
|
Naprawdę domyśliłam się, że chodzi o wybranie działu. I nawet zgadzam się, że ten wybór dobry nie był. Ale w dalszym ciągu uważam, że ta dosyć personalna reakcja była przesadzona. Powtórzę - Perełka może i się pomyliła, ale nikogo nie obraziła.
Naprawdę na tym forum mamy i administratora, i moderatorów, więc jeśli uznają, że temat faktycznie powinien być gdzieś indziej, to z pewnością go przeniosą. Hydepark się od tego nie rozpadnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
siwiba Advanced Technikułe

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 19:32 Temat postu: |
|
|
kraina_cienia napisał: | Jeszce tam nie jadłem ale podobnież dobrze można zjeść obok Tesco... |
pizza super, jeśli nie porównujemy cenowo, natomiast jeśli chcesz zjeść dobre 2-u daniowy obiadek lub kolacyjkę poleCAM 2 miejsca.
na obiadek polecam coloseum, na przystawkę polecam carpaccio wołowe, podawane z bułeczkami, koniecznie polej jeszcze oliwą i pieprzem, po tym proponuję polędwicę wołową w sosie gorgonzola + dodatki i na koniec tiramisu + espresso.
kolacja jak najbardziej w piwnicznej, super klimat na wieczór, kolacyjka równie wyborna, przystawek mnóstwo ( tatar super ), na główne, ja proponuję rybkę lub mięsko, a dokładniej rumsztyk z cebulką lub sandacz z warzywami, wybornie, sporo i co najważniejsze - niedrogo. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 19:34 Temat postu: |
|
|
złośliwiec napisał: | w D-U-P-I-E |
co do tej wypowiedzi. Sam nick mówi za siebie, ale według mnie powinieneś zmienić nazwę swojego nicku na CHAMSKI. forum jest po to, by o wszystkim pisać, pytać się mówic, twoja wypowiedź nie zawierała nic, prócz kuchni domowej u ciebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
nicpon Szef wszystkich szefów

Dołączył: 26 Wrz 2002 Posty: 3275 Skąd: Kórnik, ale made in Turek
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 17:05 Temat postu: |
|
|
Temat przeniesiony. Ten dział (taki ogólny) będzie chyba najodpowiedniejszy.
Wiecie co, jeśli pojawi się tu jakiś nowy użytkownik i napisze CAPS LOCKIEM, na czerwono, nie w tym dziale i w dodatku BaJDzioo sŁiiTaSHnYm stylem, to możemy mu zwrócić uwagę delikatnie. Na forum, albo na priva. Jak będziemy tak straszyć wszystkich nowych użytkowników, to na HP zostanie tylko Żelu. Nawet Polonus z Derkiem przestali odwiedzać forum.
Nie straszmy nowych użytkowników, przecież nikt z nas nie urodził się ze znajomością netykiety, prawem jazdy, czy umiejętnością czytania i pisania. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 04:52 Temat postu: |
|
|
w sumie masz rację, a najlepiej to wogóle ignorować, wkońcu to jest forum i każda wypowiedź się liczy |
|
Powrót do góry |
|
 |
smack Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 12:16 Temat postu: |
|
|
pizza najlepsza w mefisto, może i droga jak na Turek, ale na pewno jest warta ceny. ba, nawet napisałbym, że warta jest więcej, gdybym miał pewność, że cena nie wzrośnie
hamburgery, raczej mimo wszystko Stusek.
tortille <3 - mefisto, Deniz i nowe '21', acz trochę szkoda, że się rozlatuje - ale to w zasadzie niewielki problem cnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 07:21 Temat postu: |
|
|
co do tortilli to jak najbardziej deniz.
a mefisto poraża smakiem i podaniem - jest zajefajna, nawet tak jak poprzednik pisze, mimo ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
perelka1802 Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 15:10 Temat postu: |
|
|
w którym miejscu jest to mefisto? |
|
Powrót do góry |
|
 |
GŁ@BU$ Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 16:06 Temat postu: |
|
|
Jedziesz do Tesco(kierunek Konin), wjeżdżasz pierwszym wjazdem(tym przy premium cars). Jak wjedziesz to po lewo sklep z płytkami i meble kuchenne(na rogu budynku), zaraz za tym budynkiem skręcasz w lewo i po lewej za meblami kuchennymi masz Mefisto. Wejście do strony parkingu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
R0bert Maniak

Dołączył: 05 Lip 2005 Posty: 1240 Skąd: Znam jedno takie miejsce...
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 19:26 Temat postu: |
|
|
Czy na prawdę żyjemy w czasach, gdzie człowiekowi nie wystarczy opis "tam gdzie tesco","przy tesco", albo coś podobnego? Ten opis był jak dla ślepego o.O |
|
Powrót do góry |
|
 |
PePe Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 21:15 Temat postu: |
|
|
R0bert napisał: | Czy na prawdę żyjemy w czasach, gdzie człowiekowi nie wystarczy opis "tam gdzie tesco","przy tesco", albo coś podobnego? Ten opis był jak dla ślepego o.O |
Nie przesadzaj Kolega jeszcze nie opisał jak dojść od drzwi do kasy
To samo na myśl mi przyszło co i Tobie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
GŁ@BU$ Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 22:39 Temat postu: |
|
|
Miałem jeszcze bardziej szczegółowo napisać ale już dałem sobie spokój Teraz bez problemu chyba każdy trafi  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 16:00 Temat postu: |
|
|
Ostatnio wpadła mi przez przypadek w rękę ulotka Paskal Gril & Bar - obok stacji Prema na ul. Uniejowskiej 62.
Ceny były w miarę zachęcające więc postanowiłem zamówić pizzę Czas czekania 40min. Na DUŻY PLUS - pizzę przywiozła kobieta (wiecie jak mi od razu lepiej smakowała... pizza oczywiście ) Ciasto niestety dosyć cienkie, ale składników na prawdę sporo
695 80 35 33 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mat/Wszystko Gra! Nas nie dogoniat

|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 23:03 Temat postu: |
|
|
PePe napisał: | Ostatnio wpadła mi przez przypadek w rękę ulotka Paskal Gril & Bar - obok stacji Prema na ul. Uniejowskiej 62.
Ceny były w miarę zachęcające więc postanowiłem zamówić pizzę Czas czekania 40min. Na DUŻY PLUS - pizzę przywiozła kobieta (wiecie jak mi od razu lepiej smakowała... pizza oczywiście ) Ciasto niestety dosyć cienkie, ale składników na prawdę sporo
695 80 35 33 |
hmmm... Moze sie skromnie czepiam ale Twoj post brzmi jak typowa kryptoreklama;) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 07:33 Temat postu: |
|
|
Uwierz mi, że mam ciekawsze rzeczy do robienia niż reklamowanie baru
Zresztą to nie pierwsza "jadłodajnia" opisywana przeze mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Albercik321 Straszna gaduła

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2012 13:13 Temat postu: |
|
|
Jako że znowu zawitałem na wakacje do Waszego fajnego miasteczka, to pozwolę sobie odświeżyć temat - gdzie w Turku można kupić dobrego kebaba i gdzie jest chińska knajpka, ale taka naprawdę dobra? |
|
Powrót do góry |
|
 |
reyty Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2012 14:07 Temat postu: |
|
|
Kebaba to w rynku u turasa naszego a chińczyka polecam obok Inter Marche. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniec Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2012 16:53 Temat postu: |
|
|
Uważam ze najlepszy Kebab i tortilla jest koło zawodówki. Metro się nazywa.nie robię gosciowi reklamy ale jak raz sprobowalem to tylko tam chodzę.sami spróbujcie. Brudas w rynku sie chowa.I jeszcze jeden plus jest tez dowóz na tel |
|
Powrót do góry |
|
 |
majki Advanced Technikułe

Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 473 Skąd: jedna, jedyna osada stawiająca nieugięty opór najeźdźcom
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 09:03 Temat postu: |
|
|
Już myślałem, że "kolega" uprzedzenia rasowe ma no ale napisał Brudas z dużej litery, a nie każde zdanie potrafi tak rozpocząć, brawo!
A ten "Brudas" z rynku robi akurat najlepszy kebab w naszym mieści  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adam Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 09:04 Temat postu: |
|
|
Mieszkaniec napisał: | Uważam ze najlepszy Kebab i tortilla jest koło zawodówki. Metro się nazywa.nie robię gosciowi reklamy ale jak raz sprobowalem to tylko tam chodzę.sami spróbujcie. Brudas w rynku sie chowa.I jeszcze jeden plus jest tez dowóz na tel |
Wcale nikt tu reklamy nie widzi - Gościu (czyt, Mieszkaniec)zarejestrowałeś się tylko po to aby napisać pierwszego posta chwaląc jakąś tam restaurację ? No chyba że robi tak genialne jedzenie że musiałeś o tym na napisać... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Albercik321 Straszna gaduła

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 10:52 Temat postu: |
|
|
No dzięki. W takim razie chińczyk koło InterMarsche to wiem gdzie jest. A ten kebab? Bardziej "urządzałby" mnie adresik albo bliższy opis. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zyga Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 11:32 Temat postu: |
|
|
Gdzie jest ratusz pewnie wiesz, więc po prawej stronie od ratusza  |
|
Powrót do góry |