Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
siwiba Advanced Technikułe

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 11:54 Temat postu: |
|
|
skoro kazdy wychwala swój model to nie będę gorszy. od 3 lat używam Nokię 6303. Sprawdza się super, zwłaszcza bateria, która trzyma baaardzo długo.
Za rok może zmienię jak będę przedłużał umowę, ale jak narazie jest super |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pitervip Średni pismak

|
Wysłany: Pią Sie 09, 2013 10:08 Temat postu: |
|
|
Od kilku lat posiadam, telefon SE K800i, i jestem z niego zadowolony. Aparat robi dobre zdjęcia zarówno w dzień jak i w nocy, i ogólnie działa jak należy, joystic się nie zacina. Ostatnio wymieniłem baterie i teraz przy normalnym użytkowaniu trzyma mi około 4 i pół dnia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mopek Stara Gwardia

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 08:54 Temat postu: |
|
|
Coby nabić trochę postów poodświeżam stare tematy trochę
Ostatni post jest sprzed ponad roku, w tym czasie dostęp do smartphone'ów stał się większy i bardzo dużo ludzi posiada taki telefon.
Jakie są wasze wrażenia? Ja w przeciągu dwóch lat miałem Xperię Mini Pro, następnie Galaxy Ace 2 i ostatnio postanowiłem zakupić Galaxy S4. Najmniej zadowolony byłem z Ace, szybko się coś mulił itp. Szału ten telefon nie robił. Xperia była fajna bo miała rozsuwaną klawiaturkę i bardzo dobrej jakości wyświetlacz, no ale jak dla mnie stała się po prostu za mała...
Od dwóch tygodni mam S4 i dopiero go testuję ale wstępnie jestem zadowolony płynnością działania. Wyświetlacz też ma gicior, całkiem dobry aparat. Ogólne wrażenia pozytywne.
A u Was? |
|
Powrót do góry |
|
 |
klodol Advanced Technikułe

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 22:03 Temat postu: |
|
|
od lipca S5 i nic wiecej mi nie potrzeba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brain Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 23:47 Temat postu: |
|
|
jak zaczęły być w modzie Smartphony zakupiłem Xperie Mini Pro i telefon przyzwoity tylko mały wyświetlacz
potem miałem w posiadaniu Xperie J również nie mogę napisać złego słowa o tym telefonie
Te dwa telefony miałem po około rok czasu
obecnie jestem w posiadaniu Xperii SP od półtora roku
i niestety po roku zaczęły się problemy
padły oba głośniki (naprawa gwarancyjna, uznana bezproblemowo), bateria przy załączonym internecie działa max 24h, telefon zaczął strasznie długo "myśleć" mimo zainstalowanej aplikacji do usuwania śmieciowych procesów.
po przywróceniu ustawień fabrycznych zaczął działać poprawnie, strasznie mocno się grzeje gdy korzystam w trasie z Yanosika oraz MapGoogle i jest podpięty pod ładowarkę
mimo tych wad jestem zadowolony z telefonu
kilkukrotnie upadł mi na podłogę czy kostkę i ma 3 rysy na obudowie (tylna klapka jest pokryta rewelacyjnym materiałem gdzie nie pozostają rysy) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mopek Stara Gwardia

|
Wysłany: Sro Gru 17, 2014 18:45 Temat postu: |
|
|
A czy ktoś posiada jakiś telefon marki Kruger&Matz?
Słyszałem opinie, że daje radę i ma bardzo wytrzymałą baterię.
Jeden znajomy ma i sobie chwali ale chciałbym poznać opinię większej ilości ludzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|