Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radekM Pismak jakich mało

|
Wysłany: Sro Cze 22, 2016 19:54 Temat postu: LEGO Hobby |
|
|
Jak myślicie czy LEGO to fajne Hobby. Nawet jeśli to bardzo drogie. Zauważyłem, że właśnie cena powoduje wielką sceptyczność do tego tematu. Co sądzicie ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
GŁ@BU$ Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Pon Cze 27, 2016 13:07 Temat postu: |
|
|
Każde hobby jakieś tam środki finansowe pochłania. Skoro ktoś twierdzi że Lego jest warte tej ceny to może się tym zajmować. Lecz jeszcze jest kwestia marki, a w zasadzie cena za markę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mopek Stara Gwardia

|
Wysłany: Sob Lip 30, 2016 10:15 Temat postu: |
|
|
Pora zrobić sobie dziecko by znów móc z czystym sumieniem pobawić się klockami lego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
q1aser Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Sro Sie 03, 2016 19:55 Temat postu: |
|
|
Fajne hobby, ogolnie są ludzie ktorzy wiele tysięcy zł na to wydają. Maniacy Ja lego sie bawilem tylko jako dziecko Czyli bardzo dawno
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tratwa1 Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Nie Sie 26, 2018 10:01 Temat postu: |
|
|
Ja też w lego bawiłem się jako dziecko i gwarantuję, że wtedy chciałem, marzyłem o tym, zeby mieć te wielkie modele... Dziś mi na tym nie zależy... A dzisiejsze dzieci mają fajniej, bo mają chociażby minecrafta, czyli jeszcze lepiej niż lego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adam Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Pią Paź 05, 2018 10:31 Temat postu: |
|
|
Obecnie co jakiś czas dokupię jakiś zestawik synkowi żeby się z nim pobawić . Jenak uważam że LEGO trochę się zepsuły - kiedyś były LEGO SYSTEM - Było tam wszystko, rycerze, piraci (pamiętam te strzelające armaty na sprężynkę i rarytas - świecące w ciemności kościotrupy ) do tego również standardowe klocki czyli miasto, kosmos i podwodny świat.
Teraz jest tylko lego CITY i KNIGHT o ile te pierwsze są w porządku to te drugie ni jak mają się już do zamierzchłych czasów rycerstwa. Wprowadzili również rozdzielenie na lego dla dziewczynek czyli FRIENDS ale to uważam za poroniony pomysł. Raz że figurki są mało "LEGOWE" to jakoś ten wszechobecny fiolet i róż mnie zniechęca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paul Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Pon Paź 14, 2019 15:55 Temat postu: |
|
|
No to cyk Arduino i już mamy zabawkę dla dużych chłopców  |
|
Powrót do góry |