« Turek.net.pl Regulamin HydeParku       
   HydePark - www.hp.turek.net.pl
Ogłoszenia
Ogłoszenia
Aktualnosci Turek
Aktualnosci
Pogoda Turek
Pogoda
Praca Turek
Praca
 FAQFAQ   CzatCzat   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Podłączenie auta pod komputer?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum hydepark Strona Główna -> Motoryzacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Muzikman
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 05 Sty 2006
Posty: 768
Skąd: Z TurQ

PostWysłany: Wto Sie 23, 2011 15:38    Temat postu: Podłączenie auta pod komputer? Odpowiedz z cytatem

Panowie proszę o radę gdzie mogę w Turku podpiąć auto pod kompa? Konkretnie chodzi o VW Passat B5.
Ile kosztuje taka usługa i czy może ktoś prywatnie lub po pracy u majstra w warsztacie takie cuda wyprawia?? Z góry dzięki za odp.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
darth_genesis
Pismak jakich mało
Pismak jakich mało


Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 38
Skąd: Turkowice

PostWysłany: Wto Sie 23, 2011 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kolego ktory rok tego paska masz? bo mam interfejs tylko on dziala na vw do bodajze 2001 roku
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Brain
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 30 Lip 2007
Posty: 516
Skąd: Turek

PostWysłany: Wto Sie 23, 2011 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na chwilę obecną każdy liczący się warsztat w Turku ma możliwość podłączenia auta pod komputer Oczko także od wyboru do koloru Uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ajven
Pismak jakich mało
Pismak jakich mało


Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 36

PostWysłany: Wto Sie 23, 2011 23:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście w większości warsztatów możesz podpiąć B5 pod komputer. Pozostaje pytanie ilu mechaników będzie potrafiło postawić trafną diagnozę. Osobiście polecam P. Marka Szweryna z firmy Oilmar. Jeżeli chcesz prześlę Ci na PW dane kontaktowe.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Muzikman
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 05 Sty 2006
Posty: 768
Skąd: Z TurQ

PostWysłany: Sro Sie 24, 2011 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki, dzięki koledzy ale już sobie poradziłem. Warto pytać bo znajomy podpowiedział gdzie się udać i dziś rano byłem i załatwiłem tzn. podpiąłem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PePe
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 23 Sty 2009
Posty: 517

PostWysłany: Czw Sie 25, 2011 09:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można wiedzieć, gdzie i w jakiej cenie ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
GŁ@BU$
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 31 Sie 2007
Posty: 722
Skąd: Turek

PostWysłany: Czw Sie 25, 2011 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ajven napisał:
P. Marka Szweryna z firmy Oilmar.

To ja już mogę powiedzieć że problem zdiagnozował dobrze, ale po roku i tak to 'padao'. Więc miałem akurat taki wrodzony problem w samochodzie.


Ostatnio zmieniony przez GŁ@BU$ dnia Pią Lis 21, 2014 12:38, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Muzikman
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 05 Sty 2006
Posty: 768
Skąd: Z TurQ

PostWysłany: Sob Sie 27, 2011 12:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak żeby nie zakładać nowego tematu, może ktos z posiadaczy VW Passata B5 podłączał zmieniarkę CD ale nie firmową ze znaczkiem VW. Chodzi o to że można takową podłączyć, a konkretnie firmy Panasonic. Ja takową posiadam tylko trzeba zrobić przeróbkę kabla (zainteresowanie będą wiedziec o co chodzi). Jeżeli ktoś robił taki bajer to prosze o info.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kraina_cienia
Maniak
Maniak


Dołączył: 28 Lis 2005
Posty: 1134

PostWysłany: Czw Lis 20, 2014 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wznawiam temat, bo być może coś się zmieniło w tej kwestii w Turku. Potrzebuje podpiąć japończyka pod komputer ? Gdzie i za ile itp ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
GŁ@BU$
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 31 Sie 2007
Posty: 722
Skąd: Turek

PostWysłany: Pią Lis 21, 2014 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie też temat na czasie więc z racji tego że nikt ze znajomych mechaników nie potrafił zdiagnozować problemu udałem się do warsztatu Oilmar, a tam zamknięte do odwołania. Muszę szukać czegoś innego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
arew33
Początkujący dyskutant
Początkujący dyskutant


Dołączył: 14 Sie 2016
Posty: 3
Skąd: Turek

PostWysłany: Nie Sie 14, 2016 22:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odświeżam temat. Gdzie można podjechać z Audi 2002 rok? Wyskakuja mi błędy i chce podpiąć pod kompa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum hydepark Strona Główna -> Motoryzacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


HP.turek.net.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresć umieszczanych opinii.
Zalogowanie i użytkowanie Forum (HydeParku) oznacza akceptację regulaminu HydePark w aktualnym brzmieniu.

  « Turek.net.pl