Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michal678 Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Pią Cze 28, 2019 21:07 Temat postu: Jaki prezent dla syna? |
|
|
Dziewczyny, być może z Was ktoś doradzi jaki prezent synowi na urodziny ( 8 lat) ? Bardzo proszę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olka Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2019 18:59 Temat postu: |
|
|
Cześć,
Możesz kupić mu na przykład rower ( jeśli u niego nie ma roweru). Kupiłam z pół roku temu córce rower , córka jest bardzo zadowolona. ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sergio Nie ma szans na leczenie !!!

|
Wysłany: Pon Lip 01, 2019 07:26 Temat postu: |
|
|
Znowu reklamy....
Prezent dla dziecka 8 lat to wg. mnie najlepszy jaki może mieć to poświęcona uwaga swoich rodziców. To będzie najlepszy podarunek, a nie jakieś badziewia za miliony monet. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olka Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Sro Lip 24, 2019 22:57 Temat postu: |
|
|
Sergio napisał: | Znowu reklamy....
Prezent dla dziecka 8 lat to wg. mnie najlepszy jaki może mieć to poświęcona uwaga swoich rodziców. To będzie najlepszy podarunek, a nie jakieś badziewia za miliony monet. |
To prawda, masz rację...Ale z prezentu dziecko też się cieszy...Musi być uwaga i prezent ( 2 w 1)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michal678 Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Pon Lip 29, 2019 22:03 Temat postu: |
|
|
Kupiłem synowi ( nie rower) - smartwatch, myślałem że będzie zadowolony. Najpierw był zachwycony, a teraz smartwatch leży na półce i wszystko. Mówi teraz, że chce żebym kupił mu lub Play Station 4 , lub jakiś Boks ( czy coś....nic w tym nie rozumiem)... Jakiś sprzęt do gier...No chyba nie będę kupować, bo nie mam czasu pilnować żeby nie grał zbyt dużo czasu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
MisMalis Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Pon Cze 20, 2022 01:47 Temat postu: |
|
|
Samochodzik elektryczny
Polecam serdecznie, syn zadowolony.
http://pokolorujto.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
jankespn Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2022 19:36 Temat postu: |
|
|
Dużo zależy od zainteresowań. 8 lat to taki trochę wiek, gdzie już prezenty dla młodszych dzieci mogą się nie sprawdzić, bo każdy zaczyna czuć się nieco starszy, ale jednocześnie ma w sobie sporo dziecka.
Jeśli chodzi o sam prezent, to może jakaś książka, samochód zdalnie sterowany, może coś związanego z piłką nożną (Jeśli lubi?) jakaś fajna gra? I też pozostaje pytanie jaki budżet. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZosiaWidelka Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Nie Sie 21, 2022 20:27 Temat postu: |
|
|
Michal678 napisał: | Kupiłem synowi ( nie rower) - smartwatch, myślałem że będzie zadowolony. Najpierw był zachwycony, a teraz smartwatch leży na półce i wszystko. Mówi teraz, że chce żebym kupił mu lub Play Station 4 , lub jakiś Boks ( czy coś....nic w tym nie rozumiem)... Jakiś sprzęt do gier...No chyba nie będę kupować, bo nie mam czasu pilnować żeby nie grał zbyt dużo czasu...czyj--numer.pl |
To jest raczej normalne zachowanie. A o Xboxa pewnie chodziło. Ja kupiłam rolki synkowi i jest zadowolony aktualnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|