Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
FireBlade Straszna gaduła

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2003 16:45 Temat postu: |
|
|
Qrva, ciezka sprawa, nie chcialbym stanac przed takim wyborem. W Siemensie jego najwiekszym plusem sa mp3 (ktore zreszta odtwarza w zajewyextra jakosci, leb urywa) ale do minusow napewno mozna zapisac wystajaca antene (mnie to np. vqrza) no i nie da sie ukryc ze wiele egzemplarzy bylo dosc awaryjnych, nie wiem jak ta sprawa teraz wyglada. Za to Nokia nie ma antenki, ma kolorowy wyswietlacz no i to Nokia Tylko znowu za bardzo przybajerowany wyglad, taka ladna blyszczaca zabawka z odpustu.
Ja jesli stanalbym kiedys przed takim wyborem to rozkladam lapy, siadam w kacie i zaczynam plakac
I po miesiacu rozpaczy zakupuje Nokie 5210 ktora nie ma mp3 ani kolorowego wyswietlacza, ale jednak jest w niej cos z czego jestem zadowolony  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bArTaSs Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2003 22:55 Temat postu: |
|
|
ja bym postawil na Nokie 3510i... moze dlatego, ze mam do Nokii zaufanie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Biza Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2003 23:56 Temat postu: |
|
|
Heh nom bArTaSs ja też sie nie lubuję w siemensach
Ale Fireblade może troszke wyglada jak z odpustu ale wiesz jaki jest klimat jak se idziesz po nocyw jakims ciemnym miejscu i taka biała smuga smiatła bije z wyswietlacz a i jeszcze z boków i góry palnelu poprostu miodzio wiem bo sam mam hehe;];]  |
|
Powrót do góry |
|
 |
BoULINeK Urodził się by nawijać

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2003 11:27 Temat postu: |
|
|
Kolorowy wyswietlacz to nie wszystko Slka ma karte pamieci 32 mb i to nie tylko na mp3.. mozna wszystko na tym trzymac zmieniac animacje loga wprowadzac aplikacje java.. (mam okolo 400 gier + rozne programy np slownik pol ang poprostu masa roznych przydatnych rzeczy..) Jesli chodzi o funkcjonalnosc slka bije nokie na glowe No ale ludzie sie podniecaja nad kolorowym wyswietlaczem
Pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2003 11:47 Temat postu: |
|
|
Heh nom może eselka jest przybajerowana ale za 2 czy 3 lata to komórki bez aparatu i kolorowego wyswietlacza niebęda sie liczyc :T: |
|
Powrót do góry |
|
 |
JUREK Straszna gaduła

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2003 17:35 Temat postu: |
|
|
obydwie są dobre i wogule simens SL45i ma wiecej bajerów niż nokia 3510 ja mam nokie 3410 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2003 19:46 Temat postu: |
|
|
BoULINeK napisał: | Kolorowy wyswietlacz to nie wszystko Slka ma karte pamieci 32 mb i to nie tylko na mp3.. mozna wszystko na tym trzymac zmieniac animacje loga wprowadzac aplikacje java.. (mam okolo 400 gier + rozne programy np slownik pol ang poprostu masa roznych przydatnych rzeczy..) Jesli chodzi o funkcjonalnosc slka bije nokie na glowe  |
Jezeli chodzi o pamiec to nokia ma wieksza 65mb jedyny bul to pamiec tylko przeznaczona na mp3. Jezeli chodzi o funkcjonalnosc to owszem smiek ma wieksze mozliwosci. Ale jezeli chodzi o baterie nokia ma lepsza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rojka Sexy moderatorka ;)

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2003 14:45 Temat postu: |
|
|
Ja tam wolę siemensy. Nie chodzi o kolorowe wyświetlacze itd... P Co mi tam po pamięci, jak i tak tylko dzwonię i wysyłam SmS'y... Z antenkami siemensów tez już nie produkują... Skupię sie teraz na tym jakie siemensy są "przyjazne" i dla oka i dla początkującego posiadacza komórki. Siemensy sa proste w obsłudze, choć przyznam, że ecale nie prostsze od nokii. Za to w nokiach często denerwuje mnie ich wyglad. Takie cegielki:PP No oczywiście nie wszystkie. Na dodatek nie odrózniam jednej od drugiej. Aha i najwazniejsze, siemensy sa tańsze:PP W nokiach nie ma zbyt dużo do wyboru, jesli człowiek nie ma zbyt duzo kasy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2003 15:26 Temat postu: |
|
|
No nie wiem Nokia ma duzo wyboru i dla tych bogatszych i dla tych mniej hm powiedziałbym ze te marki są porównywalne chociaz moim zdaniem Nokai łatwiejsza w obsłudze od simemnsa tak an poiczatek a potem to juz kazdy zaczai jak pzreczyta ksiązeczke
Hm chociaz według mnie teraz siemensów jest więcej an rynku bo nokia za duze ceny troszke sypie
No i niezapominajmy o wciaz błyszczacyhc Sony Ericsonach  |
|
Powrót do góry |
|
 |
heniek Nie ma szans na leczenie !!!

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2003 15:42 Temat postu: |
|
|
Ja stane po srodku i obstawie SonyEricsson'y |
|
Powrót do góry |
|
 |
Y_U_P_P_I Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2003 17:34 Temat postu: |
|
|
Najawazniejsze jest to,aby telefon spelnial nasze oczekiwania, a nie byl tylko przybajerzonym kawalkiem kolorowego plastiku . Nie wazna jest firma, wazne ze jest, aby korzystanie z kom'a bylo wygodne i nie sprawialo klopotów (niektore telefony sie "zawieszaja"), poprostu flash generuje bledy, co z nasilającą czestotliwoscia tego zjawiska moze troche wkurzac : A jesli juz mialbym wybrac......no to postawil bym na Nokie, a czemu .......nie powiem ,moja slodka tejamnica  |
|
Powrót do góry |
|
 |
_Jolci_a Ciężki przypadek

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2003 15:26 Temat postu: |
|
|
Ja konkretnie jestem nastawiona na Nokie :wink: i owszem u mnie Siemens zostaje na drugim miejscu :wink: choć nie powiem, aby byl gorszy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cobee Nawijkaaaaaaaaaa!!!

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 00:00 Temat postu: |
|
|
:? z przykrością stwierdzam że musiałem stanąć przed wyborem 3510i i SLki , wybrałem SL z wyjechanym panelem , na pierwszzy rzut oka padło w .... ale :wink: zakupiłem nowy panel i rządze telefonik jest jayebisty polecam gorąco , pełna modywikacja full możliwości zadziwiająca jakość dzwięku jak narazie mi styknie nie potrzebuje kolorowego wyświetlacza ani polifoni chociaż z czasem pewnie i tak mi sie znudzi :wink: |
|
Powrót do góry |
|
 |
Siara YOl Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2004 08:21 Temat postu: |
|
|
Siemensy sa ładniejsze ale nokie mają więcej funkcji!!! |
|
Powrót do góry |