Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
przemo Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2004 09:18 Temat postu: Sagem MX-5-2 czy Sony Ericsson T610?? |
|
|
Który z wymienionych telefonów jest lepszy, i który warto kupić Waszym zdaniem?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Sz. Maniak

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2004 09:42 Temat postu: |
|
|
Ja na twojim miejscu kupił bym sony eriksona po pierwsze zadko widze w gazetach aby mozna było cos sciagnac na sagema aq po drugie wydaje mi sie ze sony erikson to lepsza marka telefonow komorkowych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bagusia Advanced Technikułe

Dołączył: 24 Paź 2003 Posty: 430 Skąd: ..::=>ze swojego świata<=::..
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2004 11:31 Temat postu: |
|
|
Ja chyba jednak wzielabym SAGEMA. Mój chłopak miał sagema a ja obecnie mam SE T610. U nas sie przyjęło, ze nokia to noki, se to se. Kazdy mysli, ze te pozostale marki telefonow sa juz do kitu. Jednak ten telefonik jest naprawde wypaśny. Według mnie producenci postarali sie :wink: W dodatku polifonia z Hi-fi rewelacja. Coraz wiecej tych mniej znanych marek wymyśla "cudeńka" i mośna mieś naprawde fajny telefonik za mniejszą kase. Dajmy na to samsung x600 ma on tyle bajerów ze..... i kosztuje ok 600zł, gdyby sie on nazywał NOKIA ..... kosztowałby pewnie ponad 1000zł
Ps przez podczerwień możesz sobie powgrywać tapety z SE to Sagema... wiec z tym nie ma problemu - sama to robiłam A watpie zeby ktoś wyrywał sobie te tapety z neta co kosztują 9zł +VAT... mam na myśli w dużych ilościach. Gorzej z dzwonkami bo sagem ma hi-fi a SE nie
Ps fajniusia gierka jest w tym foniku... :wink: |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemo Początkujący dyskutant

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fokus Ciężki przypadek

|
Wysłany: Czw Paź 14, 2004 20:16 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez Fokus dnia Pon Sie 13, 2007 05:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Sz. Maniak

|
Wysłany: Pią Paź 15, 2004 07:24 Temat postu: |
|
|
A z tej strony co podał nam przemo moj telefonik jest na szarym koncu Szkoda a to taki całkiem fajny telefonik choc gdyby nie był z plastkiku i moze jak by miał ciut wiekszy wyswietlacz...To był by wyzej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbapapa Maniak

|
Wysłany: Sob Paź 16, 2004 18:30 Temat postu: |
|
|
Poczekajcie. S 700 SE się zbliża. Konkurencja wysiada. |
|
Powrót do góry |