Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mihoo Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2004 09:37 Temat postu: Codname Panzer |
|
|
Ja w sprwie tej gry... przepraszam ze załtwaim prywate ale sprawa pilna. Taka "słynna" gra, do sądu bedzie podana, piszą o niej gazety nie tylko komputerowe a nikt jej nie ma..... Przyznać sie czy ktoś nie ma tej gry?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mihoo Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2004 11:02 Temat postu: |
|
|
Myśle ze należy mi sie jakaś nagroda. Nie wiem czy ktoś kiedykolwiek dokonał takie wyczynu. Napisałem posta na którego nikt a nikt nie odpowiedział przez prawie 2 miesiące!!! 8) 8) więc odpowiem sobie sam. Grę już mam i wraz z Pułkownikiem Von Groblem regularnie rozbijam w pył oddziały alianckie i rosyjskie. Gierka bardzo fajna, a grafa powala na ziemię. Nie ma piekniejszego widoku niż przewracające sie słupy wysokiego napięci kiedy najeżdzam na nie swoim Tygrysem albo obrazek jak 6 Panzerów w dzikiej szarży potrafi zrobić autostrade przez środek lasu. Szkoda ze dziś rządzą tylko dzikie wyżynanki z giwerą w ręku albo wyścigi tak szybkie ze nawet nie widać co sie mieja... No ale musze kończyć bo sie serbscy partyzanci schowali gdzieś w lesie i rzucają moje czołgi kasztanami..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nikt wyjątkowy Maniak

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2004 13:19 Temat postu: |
|
|
Już wczesniej planowalem sie tu wpisac ... zeby nie bylo Ci smutno Mihoo bo coz takiego moge naskrobac nie majac zielonego pojecia o tej grze...?
Moze bys przyblizyl dlaczego ta gra zostala do sądu podana i piszą o niej gazety...? wiem ze moge to sprawdzic w necie... ale wole Ciebie za jezyk pociągnąć zebys nie zapomniał jak sie pisze posty na HP...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dawid Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2004 13:55 Temat postu: |
|
|
Niewiem czy chodzi o tą grę ale bodajże.... Chodziło oto że Polacy rozpoczęli wojnę , NIemcy pokazywali polaków w grze ze złej strony np. uciekali z pola bitwy i biegali z butelkami wina! i się przewracali.... itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gornik Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sro Lis 24, 2004 11:52 Temat postu: |
|
|
no gra wypasna fakt troszke przeinaczyli te fakty z napascia polakow ... nawet nie troszke... ale o ile pamietam polacy nie sa przedstawieni jako pijacy ... bardziej rosjanie ktorym kradniesz czolg a ich zolnierz wychodzi z flaszka i zaczyna go szukac swietna grafika i te filmiki w misjach nadaja swietnego klimatu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kitek Maniak

|
Wysłany: Sob Sty 08, 2005 12:04 Temat postu: |
|
|
gra podobno fajna, wrażeń swoich niestety nie mogę opisać, bo nie grałem, ale chodzi mi o to przeinaczanie faktów, otóż jak wiadomo więźniowie obozu któregoś zostali przebrani w polskie mundury i zaatakowali niemiecką radiostację w Gliwicach, to Hitler podał jako przyczynę wojny i wojsko istotnie dostało rozkaz o tej treści, fala oburzenia jest wywołana niewiedzą, a autorzy chcieli po prostu jak najbardziej realnie przedstawić sytuację  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|