« Turek.net.pl Regulamin HydeParku       
   HydePark - www.hp.turek.net.pl
Ogłoszenia
Ogłoszenia
Aktualnosci Turek
Aktualnosci
Pogoda Turek
Pogoda
Praca Turek
Praca
 FAQFAQ   CzatCzat   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fifia 2005

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum hydepark Strona Główna -> Komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Siara YOl
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 24 Mar 2004
Posty: 710
Skąd: Władysławów

PostWysłany: Pią Paź 15, 2004 16:44    Temat postu: Fifia 2005 Odpowiedz z cytatem

ma ktoś już z was pełną wersje tej gry ??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
sopel
Maniak
Maniak


Dołączył: 09 Kwi 2004
Posty: 1137
Skąd: Turek/Poznań

PostWysłany: Sob Paź 16, 2004 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja właśnie całe dnie w nią wymiatam Jęzor zarombista giera...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Maly
Nawijkaaaaaaaaaa!!!
Nawijkaaaaaaaaaa!!!


Dołączył: 26 Lis 2003
Posty: 270
Skąd: Turek

PostWysłany: Sob Paź 16, 2004 18:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ma ktos z was moze pozyczyc fife bede wdzieczny max 8) Z tego co czytalem w recenzji podobno 2004 sie kryje Bardzo szczęśliwyBardzo szczęśliwy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
Siara YOl
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 24 Mar 2004
Posty: 710
Skąd: Władysławów

PostWysłany: Nie Paź 17, 2004 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sopel a masz pirata czy oryginał??!!
Na dwuch płytach jest ??
jakie są wymagania??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
W.A.T.
Nie ma szans na leczenie !!!
Nie ma szans na leczenie !!!


Dołączył: 22 Kwi 2003
Posty: 2054
Skąd: Z Krainy Deszczowców THC [1:374:8]

PostWysłany: Nie Paź 17, 2004 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.timsoft.pl/index.php?opis=5061&ref=http%3A%2F%2Fwww.google.pl%2Fsearch%3Fhl%3Dpl%26q%3Dfifa%2B2005%26lr%3Dlang_pl&popdok=/cennik/5061/index.php
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Siara YOl
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 24 Mar 2004
Posty: 710
Skąd: Władysławów

PostWysłany: Nie Paź 17, 2004 16:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Eh no grafika bajeczna ciekawe jaka grywalnosc Bardzo szczęśliwy

Minimalne wymagania systemowe:
Procesor 750MHz
Pamięć 128MB RAM
Karta grafiki 32MB zgodna z DirectX
DirectX 9,0b
Windows 98SE/ME/2000/XP

No powinło mi cykać jutro chhyba już bede miał jak zagram pierwszy mecz to podziele się wrażeniami Jęzor
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Dawid
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 10 Lis 2002
Posty: 635
Skąd: TUREK

PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 09:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gierka daje rade moim zdaniem najlepsza z wszystkich serii.....połączona jest jakby z menadżerem i można pykać...

wymagania nie są duże ja na kompie :

800 Mhz
384 ramu i karta cinka gram na 1024--768 i mi płynnie chodzi

Grywalność jest...bardzo dobra ale również gra ma kilka wad a największymi są że z rzutu wolnego wystarczy sobie wycelować w okienko dobrze namierzyc na pasku i masz gola ....po 1 dniu grania nastawiam na zawodowca i wygrywam z każdym troszke załatwoo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
..::LuCYFeR::..
Pismak jakich mało
Pismak jakich mało


Dołączył: 20 Wrz 2004
Posty: 36
Skąd: Hell on KS

PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 09:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wedle mnie Fifa to Shit obojetnie czego by nie zrobili ci z EA Sports to i tak nie dorownaja chociazby ISSowi na PSa lub PESowi na PCta, moze te gry sa troche niedopracowane (nieda sie zrobic idealnej gry) ale Fifa sie przy nich chowa, chcociazby jezeli chodzi o realistyczna gre. Sam gram na duzych boiskach wiec w taki Shit jak Fifa niezamierzam grac bo to zwykly Arcade a ISS i PES sa bardziej zblizone do symulacji nzi do arcade.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
check
Nawijkaaaaaaaaaa!!!
Nawijkaaaaaaaaaa!!!


Dołączył: 23 Wrz 2002
Posty: 150
Skąd: Turek

PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dużo grywałem w fife od jej początku. Najlepsze były 98 i 99 później już coraz gorzej. najgorsza była chyba 2003. W 2005 tylko demo zagrałem ale nie zauważyłem żadnych rewelacji, jednym słowem chowa się do PES3 albo jak to woli (Winning Eleven 7) Czekam Teraz na PES4 (Winning Eleven 8 )

Ostatnio zmieniony przez check dnia Sro Paź 20, 2004 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
sopel
Maniak
Maniak


Dołączył: 09 Kwi 2004
Posty: 1137
Skąd: Turek/Poznań

PostWysłany: Sro Paź 20, 2004 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z tymi wymaganiami to chyba troche przesadzacie... ja mam 533 MHz i mi chodzi... 800x600 sie nawet nie tnie... wedlug mnie ta część jest najlepsza, a do tej pory 2003 rządziła...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
przemek10000
Gość





PostWysłany: Sro Paź 20, 2004 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ja tez od dzic zaczoelm grac.gram w trybie kariera.Ale jest dooł zrobiłem najlepsza grafike i wogole a ci moi zawodnicy jak gram mecz sa jacys rozmazani i wogóole Yyyy... co jest zgrane przeciez kapa mam dobrego wiec nieczaje Yyyy... oco chodzi co mam zmienic zeby bylo dobrze ??
Powrót do góry
sopel
Maniak
Maniak


Dołączył: 09 Kwi 2004
Posty: 1137
Skąd: Turek/Poznań

PostWysłany: Sro Paź 20, 2004 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe ja mam kiepskiego kompa, kiepska grafike, gram w trybie 800X600 i widać ostro Jęzor radze ci zmien na srednie detale bo moze za duzo wymagasz Jęzor
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
przemek10000
Gość





PostWysłany: Sro Paź 20, 2004 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale wy nic niemusicie zmieniac zeby bylo dobrze a ja to znów mam cos ****** Yyyy... no sa tam 3 rozdzielczosci i próbowalem kazda i nic Yyyy...
Powrót do góry
Mihoo
Digital Adv. Technikułe
Digital Adv. Technikułe


Dołączył: 21 Wrz 2002
Posty: 611
Skąd: TurekCity

PostWysłany: Pon Lis 29, 2004 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z kolegą Chekiem. Fifa od pewnego czasu stacza sie po równi pochyłej. Kolejne cześci to zjadanie własnego ogona. Pierwsze Fify to klasyka z najlepsza chyba Fifa 98. A pożniej to juz tylko gorzej. Zadnego pomysłu tylko powielanie i kolejne "niby dodatkowe nowości" Każda kolejan zajmowała mnei coraz mniej. A Fifa 2005 znudział mnie po 3 dniach. Mozliwe ze to ja sie starzeje.... ale... Kiedyś fifa to był mój numer 3 w grach wszechczasów a teraz.. znika z pola widzenia. Szkoda.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Gość






PostWysłany: Pon Lis 29, 2004 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No zgadza sie,Fifa nie prezentuje nic specjalnego.Ja pogralem troszke w 2005 i juz mam dość.Mało ulepszeń,grafika nie za bardzo poprawiona i wogóle żeby znów przyciagnac do siebie ulubiencow gry,musieli by zmienic wiele rzeczy.Nawiazujac wspolprace z grafikami od NBA i grą Football Manager mogli by stworzyć coś,co przyciągło by jak "magnes"ludzi spowrotem do tej gierki.
Powrót do góry
WARRIOR
Straszna gaduła
Straszna gaduła


Dołączył: 04 Sty 2005
Posty: 80

PostWysłany: Nie Sty 09, 2005 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam problem z fifa: w tej grze nie mozna ustawic konfiguracji na pada czy ktos wie co mozna z tym zrobic?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Bossi
Advanced Technikułe
Advanced Technikułe


Dołączył: 17 Wrz 2002
Posty: 328
Skąd: Turek

PostWysłany: Wto Sty 11, 2005 09:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W 2004 w wersji 1.0 nie moznabyło. Dopiero po wgraniu patcha v1.1 dostępne były opcje zmiany konf. pada i klawiatury. W 2005 v1.0 tez nie mozna ale nie wiem czy juz jest patch który naprawi bugi i umożliwi zmieniać ustawienia pada i klawiatury.

http://www.easports.pl/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
WARRIOR
Straszna gaduła
Straszna gaduła


Dołączył: 04 Sty 2005
Posty: 80

PostWysłany: Wto Sty 11, 2005 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bossi gdybys mial takiego patcha alboo wiedzial skad go sciagnac to daj znac z gory dzieki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Colin
Maniak
Maniak


Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 1149
Skąd: Hollyłódź

PostWysłany: Czw Sty 13, 2005 01:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mnie od jakiegos czasu fify juz nie kreca ! ale najlepsze czesci jakie byly to 2002 i 2003.. ! w 2004 zagralem raz ale jakos mnie to nie rajcowalo ! teraz mam fife 2005 i nawet jej nie instalowalem bo jakos mi sie nie chce grac ! ale z tego co piszecie wynika ze supeł odlotowa gierka ;d
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum hydepark Strona Główna -> Komputery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


HP.turek.net.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresć umieszczanych opinii.
Zalogowanie i użytkowanie Forum (HydeParku) oznacza akceptację regulaminu HydePark w aktualnym brzmieniu.

  « Turek.net.pl