Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jak się podoba nowy Hydepark? |
Jest OK |
|
55% |
[ 5 ] |
Może być :P |
|
44% |
[ 4 ] |
Cienizna |
|
0% |
[ 0 ] |
Dno |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 9 |
|
Autor |
Wiadomość |
admin Site Admin
|
Wysłany: Pon Wrz 16, 2002 23:48 Temat postu: Nowy HydePark - przeczytajcie. |
|
|
Witam wszystkich na nowym HydeParku. Jak zauwazycie jest dużo bardziej funkcjonalny co może teeż niektóre osoby zniechęcić ze względu na rozszerzoną strukture. Wszystko to jednak ma na celu umilenie i polepszenie baraszkowania w tym miejscu I jeszcze jedna gorsza wiadomość. Trzeba od nowa rejestrować nicki. Uwaga! Jezeli ktoś nie będzie mógł zarejestrować sobie nicka którego używał dotychczas (ktos go już przejoł), prosze o kontakt.
Basic_M |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2002 15:52 Temat postu: |
|
|
No prosze prosze nie moge wyjsc z podziwu ale sie tu pozmienialo ( chociaz jeszcze troszeczke sie gubie) Basic widze ze ci sie spodobaly "ambitne tematy" :mrgreen: Mam nadzieje ze przyjmie sie tan "nowy hyde park" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2002 16:37 Temat postu: |
|
|
No ja tez mam taka nadzije.. i widze ze ludzie sie juz rejestruja i uzywaja nowosci (BBcode) na Hydeparku
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ogrod Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2002 17:15 Temat postu: |
|
|
podoba mie sie:)) musze przyznac ze w 1 chwili nie wiedzialem co sie dzieje ale juz jest oka i mysle ze jakos to bedzie ** dla adminka )) heheh |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiut Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2002 19:21 Temat postu: aaaaaaaaa |
|
|
chujowo jest tu teraz przedtem bylo cool bylo z kogo pozdzierac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2002 20:11 Temat postu: |
|
|
Boisz sie że bedą teraz zdzierać z ciebie :mrgreen: |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2002 20:14 Temat postu: |
|
|
hmmm "fiut" to musi cos znaczyc... moze cie tak koledzy nazywaja?? z moze to cos inego... np jakis kompleks malego peniska roze prdzypadki chodza po ludziach a ze trafilo na ciebie musisz z tym zyc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bossi Advanced Technikułe

|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2002 23:46 Temat postu: Zmiany |
|
|
Teraz widze że to co się mówi o człowieku że nie lubi zmian to prawda (mowa o fiutku) Ale do zmian trzeba się przyzwyczaić, a niektórym przychodzi to z trudem.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
FireBlade Straszna gaduła

|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2002 00:18 Temat postu: |
|
|
Ogoolnie spox, ale mam jedno male zastrzezenie do admina . Czemu mooj temat o sieciach LAN jest w dziale motoryzacyjnym Cholera, nie wiem jakbym kombinowal, to za zadne skarby nie moge go powiazac z motoryzacja. Tak wiec B D wdzieczny za przeniesienie go w komputery. Thnx z goory  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2002 00:38 Temat postu: |
|
|
Temat jest ma gdzie trzeba... tylko najpierw przenioslem go omylkowo do motoryzacji a potem do komputerow. Przezco widzisz napis w dziale motoryzacja przy temacie przesunieto... a w dziale komputery juz bez |
|
Powrót do góry |
|
 |
bushi Urodził się by nawijać

|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2002 13:23 Temat postu: w sumie to ok! |
|
|
No teraz to mamy forum z prawdziwego zdarzenia a nie jakieś * swojej roboty..
Brawo Basic
Tylko jak dla mnie troche za duzo tematow, moze dlatego ze wtedy byl jeden ogolny, i bylo mozna latwo przeczytac co dzieje sie na calym hydeparku. Teraz to troche trudne.
Ale ogolnie to jak najbardziej pozytywnie!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bushi Urodził się by nawijać

|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2002 13:30 Temat postu: jeszcze jedno |
|
|
dlaczego przywrociles stare tematy??
calkowicie tego nie rozumiem, zrobil sie tylko burdel, np. posty z tematem "matura 2002" w aktualnosciach na stronie 1. Stare to stare a nowe to nowe. Powinenes zrobic tylko link do starego forum a nowe powinno byc na nowych postach..
Nie martw sie, forum "zapełni" się nowymi postami na dniach.
Czy nie mam racji ?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2002 13:35 Temat postu: |
|
|
Jak ktos jest zalogowany to zawsze ma info w formie ikonek - - oraz link (Zobacz posty od ostatniej wizyty
) aby wiedzial co sie zmienilo. Nowe posty maja znaczek - - i latwo do nich trafic. Ale podkreslam jak ktoos jest zarejestrowany i zalogowany... bo anonymousy nie beda mieli takich informacji  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2002 13:35 Temat postu: |
|
|
bushi no moze troche... ale idze sie przyzwyczaic  |
|
Powrót do góry |
|
 |
FireBlade Straszna gaduła

|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2002 13:30 Temat postu: |
|
|
Mam jeshcze male pytanko do admina ) Czemu przy moim profilu jest napisane ze "nie moze glosowac w ankietach" i jak to zmienic. Aha, i jeshcze, co to "BBCode"?? Thnx z goory. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2002 14:40 Temat postu: |
|
|
1. moga glosowac tylko osoby zalogowane (posiadajace juz swoj profil) - wiec i ty mozesz glosowac ale tylko po uprzednim zalogowaniu sie... (niemozesz jedynie zakladac ankiet do tematow poniewaz to moga robic tylko moderatorzy danego dzialu)
2. zapraszam do dzialu FAQ (zakladki u góry) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2002 16:27 Temat postu: |
|
|
ej (( ja tez bym chcial "cos" moderowac :PPP |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2002 18:45 Temat postu: |
|
|
juz ok dziękwa  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2002 20:54 Temat postu: |
|
|
Wiesz tego niema sensu poprawiac... ktos sie pobawi i napisze zadlugi wyraz to sie zawsze rozjedzie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2002 21:29 Temat postu: |
|
|
Basic no co jest grane z tymi wapniakami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nicpon Szef wszystkich szefów

Dołączył: 26 Wrz 2002 Posty: 3276 Skąd: Kórnik, ale made in Turek
|
Wysłany: Czw Wrz 26, 2002 22:10 Temat postu: |
|
|
Qrde! Nie było mnie parę dni w sieci (burza rozp********* mi kompa)
A tu takie zmiany!!!
Bardzo mi się podoba. Całkiem fajnie tu teraz. Szkoda tylko, że musiałem się logować od nowa (wyświetla mi się "początkujący").
Trzymajcie się.
Niech Moc będzie z Wami... |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobo Gość
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2002 08:21 Temat postu: |
|
|
Dla mnie cienizna. BASIC-M chyba pomylił zawody. lepiej mu idzie fałszowanie, np. zrobienie witryny internetowej jednej ze szkół, która póxniej wygrała konkurs. A BASIC_M był w jury. Taki wstyd i niesmak. Trąbili o tym na mieście, tak że uszy robiły się wielkie. Każdy musi z czegoś żyć - gruba zezowata świnio |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2002 14:55 Temat postu: |
|
|
Weź mnie Pacanie nierozsmieszaj...
host-3-94.kalisz.mm.pl - dowiem sie kto siedzi pod tym adresem w Multimedii i się spotkamy (choć już się domyślam kto moze z Kalisza nadawć i komu żal dupe sciska więc chamskimi plotami sobie nadrabia) i spojżymy sobie prosto w oczka.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2002 22:50 Temat postu: |
|
|
basic zlej goscia to kolejny ktorego w gardle sciska ale jezeli to ktos z twoich znajomych to ja bym nie odpuscil. Rob co uwazasz za sluszne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Badyl Ciężki przypadek

|
Wysłany: Sro Paź 02, 2002 17:10 Temat postu: |
|
|
heh bolo coś ci te pomówienia nie wychodzą
twierdząc że Basic tworzył stronę www.gimnazjum1.turek.net.pl by któś mógł wygrać konkurs - po prostu ośmieszasz się, zobacz na styl tworzenia.... jak znam Basica od początku tworzył małe przejrzyste strony w PHP - a ta, którą robił Pan Adamek w niczym tego schematu nie przypomina, zreszą ww pan stworzył także www.sp3.turek.net.pl - więc myślisz że w tym też pomagał Basic.
Jeżeli chcesz rozwiązać jakiś konflikt to rób to prywatnie, nie ośmieszając przy okazji siebie hehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
sirpatrick Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Czw Paź 10, 2002 17:08 Temat postu: |
|
|
Ale ci nawzucal Basic! Jak bedziesz szedl do niego z odwiedzinami moge isc z Toba, he, he :mrgreen: |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mihoo Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Pią Paź 18, 2002 15:34 Temat postu: |
|
|
Badyl napisał: | twierdząc że Basic tworzył stronę www.gimnazjum1.turek.net.pl by któś mógł wygrać konkurs - po prostu ośmieszasz się, zobacz na styl tworzenia.... jak znam Basica od początku tworzył małe przejrzyste strony w PHP - a ta, którą robił Pan Adamek w niczym tego schematu nie przypomina, zreszą ww pan stworzył także www.sp3.turek.net.pl - więc myślisz że w tym też pomagał Basic.
|
o Boże dzieki za podani tych linków.... jelsi te strony robił Basic to ja już nie chce sie z nim znać.. strony są zenujace... nie wiem jak ktoś moze wierzyc ze to on |
|
Powrót do góry |
|
 |
Badyl Ciężki przypadek

|
Wysłany: Pią Paź 18, 2002 16:39 Temat postu: |
|
|
Ehh nie obrażając tutaj autora...
chodziło mi tylko o to żeby pokazać kontrast między twórczością Basica a autora stron GIM i SP3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|