Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 19:11 Temat postu: Garaż marzeń
Oglądałem własnie Top Geara i w wywiadach różne gwiazdy opowiadały o tym jakie fury by miały w swoim garazu gdyby nie chodziło o kasę. Pomyślałem i qrcze trudno mi zdecydować jakie 10 furek postawiłbym u siebie?? (cięzko jest być milionerem:P)
Heh właśnie milionerem też nie jest łatwo być, bo to ciężki wybór moja dziesiątka wstępnie wyglądałaby tak:
BMW 750(e66),
BMW M3 (e92),
Maserati Gran Turismo,
Porsche 911 Carrera 4 (993),
Subaru Impreza GD WRX STI (z początku 01r z okrągłymi lampami),
BMW 850,
Mustang Shelby GT500 z lat 60-70, to piękne brzmienie Hemi,
MERCEDES W126 560 SEC,
BMW X5 M(e70),
Range Rover Sport 4,2
A tak serio... nie marzę o superaucie, dla mnie kombi i busik (kombi jest, bus niedługo), a jak będę miał wolną kasę... jakiś zabytek w superstanie, np "impala", albo "mustang".
A dzisiaj śmigała ładna Wołga... aż łezka się zakręciła.
Więc jeśli 10 aut... to 5 z cyklu "legendy PRL" i 5 zachodnich rarytasów z lat 60/70 w idealnym stanie
A tak serio... nie marzę o superaucie, dla mnie kombi i busik (kombi jest, bus niedługo), a jak będę miał wolną kasę... jakiś zabytek w superstanie, np "impala", albo "mustang".
A dzisiaj śmigała ładna Wołga... aż łezka się zakręciła.
Więc jeśli 10 aut... to 5 z cyklu "legendy PRL" i 5 zachodnich rarytasów z lat 60/70 w idealnym stanie
Popieram w całej rozciągłości... z tym, że tego busa już mam ale również jestem za starymi autami... mają chociaż "duszę"...
ps. jeżdżę również małym fiatem co dla niektórych może być żenujące ale ja kocham to auto
10 furek hmmm przede wszystkim jakieś moto musiałaby by być
Yamaha FJR 1300
HONDA CBR 1000 RR
MZ Trophy ES 250/1
z autek
Golf serii 1 lub 2 zrobiony w cult style, rat style albo w oldschool
Cadillac Escalade lub Lincoln Navigator
Któryś z Chevrolet`ow Camaro
AUDI S8 LAMBORGHINI ENGINE
Cadillac Eldorado
Chevrolet Corvette obecna lub ta całkiem starsza
Ferrari F40 lub F50
A ja hmm nie musialbym miec 10 aut I nie musza byc takie az o
Hmm jedno miejskie auto np. Citroen C2 albo Citroen C4
Na wakacje: Hmm Opel Zafira min. 150 koni albo jakis SUV Hondy, TOyoty,
I jedno prestizowe: Hmm jakies BMW, Audi lub Opel Insignia
Nie jestem wybredny a i jakis motorek:) Typu chooper albo scigacz:)
Witam...ogladajac kiedys program o szejkach ktorzy mozna powiedziec z kasa se nie licza,tez myslałem co bym u siebie postawił:
Mercedes S500L- po delikatnym tiuningu AMG
Audi S6 i tu bym sie wahał czy kombi czy sedan
Cos ze sportowego to Sl 55 AMG lub jakies Lamborgini
Cos z takich wiekszych samochodzików to Q7,GL albo podobnie jak Mielony cos z amerykanców escalade lub cos w podobie.
Napewno nie zabrakło by kilku motorków :
Yamaha R1
Suzuki GSX-R 1000
Yamaha YZF 250 lub ktorys z KTM
Yamaha V-MAX lub MT-O1
Honda Varadero 1000 XL
i tak dla smichów quad Yamacha Raptor i Grizzly700
Troche tego sie nazbierało ale to takie moje faworyty ktore siedza mi juz w głowie od dłuzszego czasu.
Honda S2000 ze względu na silnik który można kręcić do 9tys
Evo X agresywny styl
Nissan Skyline R34 klasyka sama w sobie
Nissan GTR jeżdżąca legenda
Lamborgini Galardo od zawsze podobała mi sie deska rozdzielcza.
A co powiecie na to, żeby z blach wykonać magazyn? Właśnie ostatnio widziałam garaże blaszane kujawsko pomorskie sklep producent - swiatgarazy.com. Firma miała w ofercie też inne obiekty, które tworzy. Może więc warto byłoby poznać szczegóły ich propozycji. Jakby nie było taki magazyn z blachy byłby mocny i praktyczny. No i oczywiście cena byłaby dobra na niego.