Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dj Dual Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 21:01 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Dj Dual napisał: | Za papierosa w Boże Narodzenie, zostałem zaatakowany butelką-tulipanem, koleś chciał mi oko wybić, dzięki reakcji kolegi naciął mi tylko czoło. Szpital, szycie itd, mam bliznę. Nie mówcie, że jest bezpiecznie! Nikt z was nie chciałby być na moim miejscu, darmowe pranie mózgu gwarantowane ;/ |
Wątpie żeby stalo się to w New Galway Pub |
Nie, mówiłem ogółem, jakim Turek potrafi być niebezpiecznym miejscem. Do New galway nie chodzę, bo nie mam kiedy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaka Urodził się by nawijać

|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 13:04 Temat postu: |
|
|
Dj Dual napisał: | jaka napisał: | Dj Dual napisał: | Za papierosa w Boże Narodzenie, zostałem zaatakowany butelką-tulipanem, koleś chciał mi oko wybić, dzięki reakcji kolegi naciął mi tylko czoło. Szpital, szycie itd, mam bliznę. Nie mówcie, że jest bezpiecznie! Nikt z was nie chciałby być na moim miejscu, darmowe pranie mózgu gwarantowane ;/ |
Nie, mówiłem ogółem, jakim Turek potrafi być niebezpiecznym miejscem. Do New galway nie chodzę, bo nie mam kiedy. |
Skoro nie chodzisz to na jakiej podstawie krytykujesz? |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 16:57 Temat postu: |
|
|
Nie chodzę tzn. że nie jestem stałym bywalcem i że nie chodzę co tydzień, raczej bywam sporadycznie, albo po imprezie jak skończę, albo w jakiś post czy adwent. Krytykowałem coś na temat muzyki? Nie! Krytykowałem na temat tego porażającego systemu nagłośniającego? Owszem, bo mam ku temu powody
No chyba, że JBL znikły
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brain Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 21:34 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Brain napisał: | jaka kiedy w końcu pojmiesz że popularny "gay" jest po prostu kichą ??
byłem parę razy i na starym miejscu i na obecnym i jakoś to miejsce do mnie nie przemawia...
jedyny plus tego to jedynie to że jest jedynym miejscem w naszym miasteczku... |
No przecierz jest 69, jest Nova Night, no i Kalinowa ruszyła wiec z tego co tu wszyscy piszą to w Nev Galway Pub powinna zostać tylko obsługa Niby taka kicha a niejeden z was jest tam regularnie  |
to dopisz do tego jeszcze Floryde, Piwiarnie, Piwniczną, papugi też mogą być Impresso z K2 tez da rade do rangi Clubu... przestań...
nie będę się kłócił bo widzę że i tak masz swoją rację i słowa krytyki nie widzisz.
a co do nowej miejscówki w Kalinowej to się nie wypowiadam bo nie byłem ale narazie pozytywne opinie słyszałem... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 10:09 Temat postu: |
|
|
Brain napisał: | jaka napisał: | Brain napisał: | jaka kiedy w końcu pojmiesz że popularny "gay" jest po prostu kichą ??
byłem parę razy i na starym miejscu i na obecnym i jakoś to miejsce do mnie nie przemawia...
jedyny plus tego to jedynie to że jest jedynym miejscem w naszym miasteczku... |
No przecierz jest 69, jest Nova Night, no i Kalinowa ruszyła wiec z tego co tu wszyscy piszą to w Nev Galway Pub powinna zostać tylko obsługa Niby taka kicha a niejeden z was jest tam regularnie  |
to dopisz do tego jeszcze Floryde, Piwiarnie, Piwniczną, papugi też mogą być Impresso z K2 tez da rade do rangi Clubu... przestań...
nie będę się kłócił bo widzę że i tak masz swoją rację i słowa krytyki nie widzisz.
a co do nowej miejscówki w Kalinowej to się nie wypowiadam bo nie byłem ale narazie pozytywne opinie słyszałem... |
Nie w tym rzecz, że nie widze krytyki. Tylko dziwi mnie fakt, jak kazdy pisze , że tak tam strasznie, zle ,brzydko, biją itp a co tydzień przychodzi sporo ludzi którzy bawią się dobrze i jakoś zadowoleni wychodzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 10:11 Temat postu: |
|
|
Dj Dual napisał: | Nie chodzę tzn. że nie jestem stałym bywalcem i że nie chodzę co tydzień, raczej bywam sporadycznie, albo po imprezie jak skończę, albo w jakiś post czy adwent. Krytykowałem coś na temat muzyki? Nie! Krytykowałem na temat tego porażającego systemu nagłośniającego? Owszem, bo mam ku temu powody
No chyba, że JBL znikły
Pozdrawiam |
Nie ZNIKŁY i raczej nie znikną  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Polli:) Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 12:47 Temat postu: |
|
|
jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
czy jest to az tak skomplikowane,ze nie miesci sie w twojej madrej glowce ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 13:30 Temat postu: |
|
|
Polli:) napisał: | jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
Znam przynajmniej trzech forumowiczów ktorzy tutaj piszą o tym jaki to kiepski lokal a mimo wszystko tam przychodzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adas Nie ma szans na leczenie !!!

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 13:56 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Polli:) napisał: | jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
Znam przynajmniej trzech forumowiczów ktorzy tutaj piszą o tym jaki to kiepski lokal a mimo wszystko tam przychodzą. |
z braku laku to wiesz.. Ja bym to nazwal ostatecznoscia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
PePe Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 19:41 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Dj Dual napisał: | Za papierosa w Boże Narodzenie, zostałem zaatakowany butelką-tulipanem, koleś chciał mi oko wybić, dzięki reakcji kolegi naciął mi tylko czoło. Szpital, szycie itd, mam bliznę. Nie mówcie, że jest bezpiecznie! Nikt z was nie chciałby być na moim miejscu, darmowe pranie mózgu gwarantowane ;/ |
Tak bronisz "New Gallway Pub"...
czytając Twoje wypociny można łatwo wywnioskować, że jesteś mocno zżyty(A!) z tym miejscem więc pewnie dobrze wiesz, że nie raz "Niebiescy Przyjaciele" przeglądali nagrania z kamery po różnego rodzaju bójkach czy też innych poczynaniach w pobliżu i na mieście. Fakt, działo się to poza NGP, ale "chołota" z tamtąd wyszła  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 20:05 Temat postu: |
|
|
PePe napisał: | jaka napisał: | Dj Dual napisał: | Za papierosa w Boże Narodzenie, zostałem zaatakowany butelką-tulipanem, koleś chciał mi oko wybić, dzięki reakcji kolegi naciął mi tylko czoło. Szpital, szycie itd, mam bliznę. Nie mówcie, że jest bezpiecznie! Nikt z was nie chciałby być na moim miejscu, darmowe pranie mózgu gwarantowane ;/ |
czytając Twoje wypociny można łatwo wywnioskować, że jesteś mocno zżyty(A!) z tym miejscem więc pewnie dobrze wiesz, że nie raz "Niebiescy Przyjaciele" przeglądali nagrania z kamery po różnego rodzaju bójkach czy też innych poczynaniach w pobliżu i na mieście. Fakt, działo się to poza NGP, ale "chołota" z tamtąd wyszła  |
Ostatnio zmieniony przez jaka dnia Pią Kwi 09, 2010 18:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 20:08 Temat postu: |
|
|
Adas napisał: | jaka napisał: | Polli:) napisał: | jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
Nawet w ostateczności nie spędziłbym piątkowego czy sobotniego wieczoru w miejscu którego nie lubie  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 20:13 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Adas napisał: | jaka napisał: | Polli:) napisał: | jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
Nawet w ostateczności nie spędziłbym piątkowego czy sobotniego wieczoru w miejscu którego nie lubie  |
moze Ty, wiele ludzi tak wlasni robi  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 20:15 Temat postu: |
|
|
Adas napisał: | jaka napisał: | Adas napisał: | jaka napisał: | Polli:) napisał: | jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
No to masakra tych którzy tak robią |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 20:17 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Adas napisał: | jaka napisał: | Adas napisał: | jaka napisał: | Polli:) napisał: | jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
raczej bym powiedzial ze to jest masakra braku wyboru miejsc do imprezowania
ilez to razy sie slyszalo jak juz ktos duzo wypil.. no to idziemy do geja bo gdzie indziej jak wszystko zamykaja, a pozniej rano.. juz tam nie pojde  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 20:21 Temat postu: |
|
|
Adas napisał: | jaka napisał: | Adas napisał: | jaka napisał: | Adas napisał: | jaka napisał: | Polli:) napisał: | jaka, wez w koncu łaskawie pod uwage, ze tutaj czytamy opinie forumowiczow a nie "wszystkich"
raczej bym powiedzial ze to jest masakra braku wyboru miejsc do imprezowania  |
Ostatnio zmieniony przez jaka dnia Pią Kwi 09, 2010 18:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 21:31 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: |
mam nadzieje,że sie ze mną zgodzisz ale za to, że w turku nie ma gdzie isć poza tymi miejscami o których tutaj mowa, nie odpowiadają wlasciciele w/w lokali. |
a co ma piernik do wiatraka ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brooklynka Nawijkaaaaaaaaaa!!!

Dołączył: 28 Lis 2009 Posty: 169 Skąd: z bujanego, ale jakże wygodnego fotela.
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 21:35 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: |
mam nadzieje,że sie ze mną zgodzisz ale za to, że w turku nie ma gdzie isć poza tymi miejscami o których tutaj mowa, nie odpowiadają wlasciciele w/w lokali. |
Niestety, ale z jednej strony to smutne, że czasami późną porą okazuje się, że wszystko zamknięte.
Ogólnie nie chadzam wieczorową porą do tego lokalu, raz przejeżdżałam. A na dodatek nie kręcą mnie takie imprezy. Choć moze to z powodu usłyszanych plotek, pogłosek o tym co się tam dzieje. Z drugiej strony to może wina tego jacy ludzie tam chadzają. Mam w tym miejscu na myśli, tzw. lanserzy, co wyrywają "du*y" (przepraszam za wyrażenie) na furę.
Osobiście wolę posiedzieć w 69 lub w pizzeri "pod papugami". |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 00:16 Temat postu: |
|
|
Polli:) napisał: | jaka napisał: |
brakiem odpowiedzi odpowiada sie czyms wlasnie takim  |
|
Powrót do góry |
|
 |
majki Advanced Technikułe

Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 473 Skąd: jedna, jedyna osada stawiająca nieugięty opór najeźdźcom
|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 15:55 Temat postu: |
|
|
Zawsze można powiedzieć, że oba wyrazy mają tyle samo liter
Przepraszam za OT  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 17:11 Temat postu: |
|
|
Polli:) napisał: | jaka napisał: |
Ostatnio zmieniony przez jaka dnia Pią Kwi 09, 2010 18:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 17:57 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Polli:) napisał: | jaka napisał: |
Chodziło mi o to że nie poszedłbym do knajpy ktorej nie lubie a "adaś" stwierdził, że chodzi bo nie ma innego miejsca gdzie móglby isć. No chyba , że chodzi po to żeby potem miał co opowiadać swojemu przyjacielowi koło shela  |
buahhahahahah, nie wstane chyba ze smiechu
p.s. cytatow nie usuniesz  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 09:04 Temat postu: |
|
|
Co ta za przyjaciel koło shela pochwal się  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 16:11 Temat postu: |
|
|
Skończyłem polemizować z wami na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PePe Digital Adv. Technikułe

|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 17:19 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | PePe napisał: | jaka napisał: | Dj Dual napisał: | Za papierosa w Boże Narodzenie, zostałem zaatakowany butelką-tulipanem, koleś chciał mi oko wybić, dzięki reakcji kolegi naciął mi tylko czoło. Szpital, szycie itd, mam bliznę. Nie mówcie, że jest bezpiecznie! Nikt z was nie chciałby być na moim miejscu, darmowe pranie mózgu gwarantowane ;/ |
|
Ciekawe czemu post został wczoraj zmieniony czyżby jakieś przeczucie, że w New Galway Pub dojdzie do takiej sytuacji, że klient został wyproszony z lokalu ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 23:42 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Skończyłem polemizować z wami na ten temat. |
juhuuu !
cieszy nas to niezmiernie, bo takich glupot dawno nie czytalismy. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 11:12 Temat postu: |
|
|
PePe napisał: | jaka napisał: | PePe napisał: | jaka napisał: | Dj Dual napisał: | Za papierosa w Boże Narodzenie, zostałem zaatakowany butelką-tulipanem, koleś chciał mi oko wybić, dzięki reakcji kolegi naciął mi tylko czoło. Szpital, szycie itd, mam bliznę. Nie mówcie, że jest bezpiecznie! Nikt z was nie chciałby być na moim miejscu, darmowe pranie mózgu gwarantowane ;/ |
|
Ciekawe czemu post został wczoraj zmieniony czyżby jakieś przeczucie, że w New Galway Pub dojdzie do takiej sytuacji, że klient został wyproszony z lokalu ?  |
Nie pierwszy i na pewno nie ostatni |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 11:39 Temat postu: |
|
|
jaka napisał: | Skończyłem polemizować z wami na ten temat. |
to skonczyles/as czy nie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
siwiba Advanced Technikułe

|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 07:00 Temat postu: |
|
|
jak tak czytam cały temat to aż wstyd się przyznać, ale byłem tam hmmm 2 razy. pierwszy raz to wypiłem tyle tequili, że zbierali mnie z chodnika , natomiast 2 raz byłem, ale muza na trzeźwo nie wchodzi. wole spokojniejsze klimaty, a nawet spokojne kolacyjki w coloseum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|