Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Małgosia Nas nie dogoniat

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2018 18:26 Temat postu: |
|
|
Nie chodziło mi o promowanie na fb w sensie jakiejś zorganizowanej reklamy, bardziej o polecanie/wrzucanie wątków na tablicy. Jeśli coś poleca nam znajoma osoba, jesteśmy chyba bardziej skłonni w to kliknąć
Sergio napisał: | I tak na tej głównej wiele się nie dzieje więc taki artykuł to zawsze byłoby jakieś urozmaicenie a i samo forum mogłoby coś z tego mieć. |
Jest to pomysł, tym bardziej, że zbliżają się wybory samorządowe, więc pewnie liczba wizyt na stronie Turku wzrośnie. Miałbyś pomysł na formę i treść takiego artykułu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sergio Nie ma szans na leczenie !!!

|
Wysłany: Wto Cze 19, 2018 08:33 Temat postu: |
|
|
No właśnie gdybym miał to sam bym się tym zajął... Mam jedynie pomysł i się nim dzielę, ale co do konkretów to jakiś redaktor, felietonista czy jak to się fachowo mówi musiałby ogarnąć. Nie wiem nawet za bardzo do kogo z tym można by się zwrócić. Nie znam osób prowadzących główną stronę, bądź przygotowujących na niej artykuły. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia Nas nie dogoniat

|
Wysłany: Sro Cze 20, 2018 08:46 Temat postu: |
|
|
Pomysł jest moim zdaniem dobry, dziękuję za podzielenie się pytanie - co naszym zdaniem powinno się w takim artykule znaleźć? Czym chcielibyśmy wypromować HP, na co zwrócić uwagę?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
trelka990 Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Nie Sie 12, 2018 19:16 Temat postu: |
|
|
moze by tak jakas reaktywacja posta???  |
|
Powrót do góry |