Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miro9874563210 Początkujący dyskutant

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2018 11:57 Temat postu: Smartfon bezproblemowy w użytkowaniu |
|
|
Witam wszystkich użytkowników forum. Chcę prosić o jeśli to możliwe podanie jakiś sprawdzonych smartfonów bezproblemowych w użytkowaniu. Obecnie mam Samsunga Galaxy J5 i ciągle męczy mnie problem z brakiem pamięci wewnętrznej. Po usuwałem to co nie potrzebne, co można było to dałem na kartę pamięci i korzystając tylko z funkcji telefonu i fb oraz aparatu foto(oczywiście zdjęcia zapisywane są na karcie pamięci) po nie całym miesiącu wyskakuje komunikat o braku pamięci urządzenia. Kilka razy już do resetowałem, wgrywałem nowe wersje androida, zmieniałem ustawienia i nic nie pomaga. Chce teraz go zmienić na inny tylko mam problem z wyborem. Chce aby nowy telefon nie miał takiego problemu i można było z niego korzystać bezproblemowo. Jakie modele możecie mi polecić ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kraina_cienia Maniak

|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2018 12:45 Temat postu: |
|
|
Ilu ludzi tyle zdań więc trudno będzie Ci poradzić jaki telefon wybrać. Nie jestem zwolennikiem androida, a dlaczego to nie chce się tutaj dużo rozpisywać. Nie wiem jaki masz budżet więc będę strzelał w ciemno... Ogólnie bardzo długo używałem telefonu z windowsem i tylko z braku jego wsparcia zrezygnowałem z telefonu z tym systemem.
Obecnie dla mnie najlepszym i naprawdę bezawaryjnym jest iphone , ale mam za mało danych aby Ci coś więcej poradzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|